De Thaise keuken is een verfijnde  en gevarieerde keuken die internationaal zeer geliefd is. Naast verse groenten worden veel verse kruiden als gember, knoflook, laos, koriander, citroengras, citroenblad en Thaise basilicum gebruikt.

 

Het op smaak brengen van de diverse gerechten gebeurt met ingrediënten als oestersaus, vissaus, kokosmelk, limoensap en palmsuiker. Zout gebruiken we nauwelijks. Kunstmatige smaakstoffen zoals E621 (ve-tsin) worden niet gebruikt.

 

Onze specialiteiten zijn diverse curry sausen die gecombineerd kunnen worden met tahoe, kip, biefstuk of garnalen.

Our Thai cooks prepare various authentic dishes, including the famous fish cakes, Tom Yam soup, Pad Thai, etc.

In the kitchen, we only work with fresh products. Our specialties are various curry sauces that can be combined with

tofu, chicken, steak or shrimp.

 

Antonie Duyckstraat 141 

2582 TH  Den Haag

mail@comeonin.nl  |  www.comeonin.nl