De Thaise keuken is een verfijnde, gevarieerde en gezonde keuken die internationaal zeer geliefd is. Naast verse groenten worden veel verse kruiden als gember, knoflook, laos, koriander, citroengras, citroenblad en Thaise basilicum gebruikt.

 

Het op smaak brengen van de diverse gerechten gebeurt met ingrediënten als oestersaus, vissaus, kokosmelk, limoensap en palmsuiker. Zout gebruiken we nauwelijks. Kunstmatige smaakstoffen worden niet gebruikt. Doordat de meeste gerechten worden gewokt is er nauwelijks olie nodig bij de bereiding. De gerechten worden individueel en vers bereid!

 

Onze specialiteiten zijn diverse curry sausen die gecombineerd kunnen worden met tahoe, (vegetarische) kip, biefstuk of garnalen.

Download
2024februarimenu.pdf
Adobe Acrobat document 783.8 KB

The Thai cuisine is a refined, varied and healthy cuisine that is very popular internationally. In addition to fresh vegetables, many fresh herbs such as ginger, garlic, galangal, coriander, lemongrass, lemon leaf and Thai basil are used.

 

The various dishes are flavored with ingredients such as oyster sauce, fish sauce, coconut milk, lime juice and palm sugar. We hardly use salt. Artificial flavors are not used. Because most dishes are stir-fried, hardly any oil is needed during preparation. The dishes are individually and freshly prepared!

 

Our specialties are various curry sauces that can be combined with tofu, (vegetarian) chicken, steak or shrimp.

 

Download
2024februarimenuengels.pdf
Adobe Acrobat document 815.9 KB

Antonie Duyckstraat 141 

2582 TH  Den Haag

(070) 2161623