De Thaise keuken is een verfijnde  en gevarieerde keuken die internationaal zeer geliefd is. Naast verse groenten worden veel verse kruiden als gember, knoflook, laos, koriander, citroengras, citroenblad en Thaise basilicum gebruikt.

 

Het op smaak brengen van de diverse gerechten gebeurt met ingrediënten als oestersaus, vissaus, kokosmelk, limoensap en palmsuiker. Zout gebruiken we nauwelijks. Kunstmatige smaakstoffen worden niet gebruikt.

 

Onze specialiteiten zijn diverse curry sausen die gecombineerd kunnen worden met tahoe, kip, biefstuk of garnalen.

The Thai cuisine is a refined and varied cuisine that is very popular internationally. In addition to fresh vegetables, many fresh herbs such as ginger, garlic, galangal, coriander, lemongrass, lemon leaf and Thai basil are used.

 

The various dishes are flavored with ingredients such as oyster sauce, fish sauce, coconut milk, lime juice and palm sugar. We hardly use salt. Artificial flavors are not used.

 

Our specialties are various curry sauces that can be combined with tofu, chicken, steak or shrimp.